Typisch Sense

  Typisch Sense...!

  (klik op een kopje om verder te lezen.)

  Sense Keukens biedt hoge kwaliteit met een lage drempel. De insteek van Sense Keukens, is zeer doeltreffend, wij bewijzen dat hoogwaardige service hand in hand gaan, met een zeer scherpe prijs.
  Sense Keukens maakt u graag blij met een nieuwe Sense keuken. Om uw vertrouwen en gunning te winnen, moet u op ons kunnen rekenen. De service van Sense Keukens begint bij het moment dat u bij ons binnenwandelt en duurt tot jaren na plaatsing van uw keuken.
  Sense Keukens is een frisse wind in “keukenland” maar beschikt over een zeer gevestigde basis. De adviseurs achter Sense Keukens hebben een ruime schat aan ervaring en inzicht opgedaan. De ervaring van Sense Keukens is uw garantie voor kwaliteit.
  Eigen inkoop garandeert een gedegen kwaliteitsproduct dat met vakmanschap is vervaardigd. Kastjes, bladen, apparatuur en accessoires, die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en portemonnee. Mooi, duurzaam, praktisch, functioneel én helemaal van nu.
  Sense Keukens adviseert, ontwerpt, monteert en installeert. Alle artikelen worden altijd ingemeten, geleverd en gemonteerd door vakmensen. Zodat u tot in lengte der jaren geniet van een goede investering.
  Sense Keukens is de mening toegedaan dat je jezelf alleen keukenadviseur mag noemen als je alle facetten van de verbouwing rondom een keuken aan kan. Indien u wenst dat wij de complete verbouwing rondom uw keuken begeleiden, doen wij dat met alle gedrevenheid, wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste momenten.
  Als de basis goed is, is de rest een logisch gevolg. Iedereen heeft zijn behoeftes en die vullen we graag in. Wilt u zelf de keuken monteren? Geen probleem. Sense Keukens zorgt voor alle randvoorwaarden zodat uw Sense keuken onbezorgd gemonteerd kan worden. Wij bieden altijd de service om vóór plaatsing het gehele leidingwerk te controleren.
  Aangezien Sense Keukens overtuigd is van haar kwaliteiten laten wij u daar ook volledig inzicht in krijgen. Onze offertes zijn altijd voorzien van 3-D tekeningen en een volledig gespecificeerde offerte. Deze offerte krijgt u natuurlijk van ons mee, dit vinden wij heel normaal, het wordt namelijk uw Sense Keuken.
  Kwaliteit is een keuze, van Sense Keukens mag u kwaliteit verwachten. Elke Sense keuken leveren wij standaard met 5 jaar volledige garantie, ook als onze leveranciers maar 2 jaar garantie geven. Als er iets met uw keuken aan de hand is, lossen wij dit voor u op. Punt uit.
  Sense Keukens staat voor service, heeft u een probleem, hoe klein dan ook, wij helpen u graag. Misschien is een apparaat in uw keuken aan vervanging toe, wilt u uw “oude” keuken weer van deze tijd maken, lekt uw kraan of heeft u een scharnier nodig, laat het ons weten en wij zorgen voor de snelste en voor u voordeligste oplossing.
Website: Blue ICT