Onze visie met passie voor keukens

De keuken krijgt een steeds belangrijkere rol in de woning. Een warme plek waar de dag begint en de dag eindigt. Waar wordt gekookt, gegeten, gelachen en geleefd. Het hart van het huis waar alle zintuigen worden geprikkeld. Waar we zien, horen, ruiken, proeven en voelen.

sensekeukens-showroom-kop

Sense Keukens is gestart in 2010. Op dat moment geen makkelijke tijd want Nederland zat midden in de kredietcrisis. De oprichters van Sense Keukens zagen veel behoefte aan een keukenwinkel waar service hoog in het vaandel staat. Geen winkelketen waarbij veel wisselingen van collega’s zijn en klanten een nummer. Bij Sense Keukens werkt niemand met provisie maar vinden wij dat een goede, intensieve maar ook transparante begeleiding cruciaal is voor uw droomkeuken. Wij nemen graag de tijd voor u en leggen nooit druk op onze klanten om een bestelling te forceren, wij werken niet met spectaculaire kortingen die een sigaar uit eigen doos blijken te zijn, maar met transparante en reële prijzen.

Tijdens het aankoopproces komen de meeste mensen meerdere keren langs voor een afspraak, wij ontwerpen tijdens de eerste afspraak direct in 3D voor u terwijl u meekijkt. Zo maken wij samen met u een passend ontwerp.

Nu zoveel jaren later is Sense Keukens een gevestigde naam in de regio. Wij hebben heel veel vaste zakelijke klanten en particulieren weten ons via mond-op-mond reclame heel goed te vinden. Inmiddels leveren en monteren wij met een team van ongeveer 20 mensen binnen en 15 monteurs buiten, meer dan ruim 1000 keukens per jaar. Wij nemen onze klanten uiterst serieus en leveren keukens in alle prijsklassen en altijd met een goed advies.

Sense is het Engelse woord voor gevoel en dat is precies wat je nodig hebt bij het aanschaffen van een keuken; een goed en vertrouwd gevoel bij de partij waarbij je de keuken bestelt. Sense Keukens is op dit moment één van de grootste zelfstandige leveranciers van keukens in Nederland en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Ons werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht & Friesland, maar we zijn ook regelmatig daarbuiten te vinden. Hebben de oprichters in 2010 toch best een goed gevoel gehad met betrekking tot de behoeftes in de keukenmarkt….